КАТЕГОРИИ

Ч.П.П.

Како може да се нарача производ?

За да нарачате производ треба да бидете претходно регистрирани и најавени на Ekos.mk. Нарачки за производи се примаат 24 часа секој ден, во согласност со условите и правилата на Ekos.mk Испорачувањето на нарачките се врши во рамки на работното време на Екос (пон-саб од 08-16ч). Испораки се вршат во сите градови и населени места во Р.Македонија.

Како се одвива наплаќањето на производ?

Наплатата на производ може да се оствари на два начина:

• во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)
• вирманско плаќање со општа уплатница или со Интернет банкарство

Колку чини испораката на производ?

Доставата е бесплатна за сума на нарачката која што е поголема од 2000 ден. Во спротивно се наплаќа 120 ден. Испораката на домашна адреса ја врши поштенска/карго служба.

Колкаво е времето на испорака?

Нарачките со адреса на достава во Тетово, во најголем број од случаите пристигнуваат во рок од 5 часа, доколку нарачката е процесирана до 11 часот истиот ден, доставата ќе се одложи доколку производот го нема во магацин. Доколку адресата на достава е друг град / населено место, надвор од Тетово, рокот на испорака е до 3 дена, за малите населени места испораката може да се оддолжи. За време на празници и неработни денови не се врши испорака

Каде би можело да се пријави евентуална рекламација?

За било каква забелешка или рекламација во врска со испорачаните производи можете да не исконтактирате на телефонкиот број 044-331-506 ; или преку нашиот e-mail на [email protected] Враќањето на производите или средствата се врши според веќе утврдената политика на испорака и условите/правилата на користење.

Застапници за

View All
  • Foska Logo - Ekos
  • Havit Logo Ekos
  • Memoris Logo - Ekos
  • Retech Logo Ekos
  • Tip Top Office Logo Ekos
Ekstra ceni na toneri Baner
Site medicinski obrasci na edno mesto - Ekos

Пенкало Македонија

50.00 ден
Додај во кошница Quick View

Фотокоп А4 старфиш

220.00 ден
Додај во кошница Quick View

Регистратор А4 спацебокс Еко

100.00 ден
Додај во кошница Quick View

Папка пвц со ластик

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Папка пвц со ластик

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Папка пвц со ластик

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Папка пвц со ластик

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Папка пвц со ластик

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хемиски Резерви 0,7 мм.

5.00 ден
Додај во кошница Quick View

Текст маркер Пастел Мини 6 ком,

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Текст маркер Неон Мини 6 ком.

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хемиско пенкало Стилос

30.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Листови во боја 250ком

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Коцка за прибелешка пвц 90 х 90

160.00 ден
Додај во кошница Quick View

УСБ 64 ГБ

500.00 ден
Додај во кошница Quick View

УСБ 32 ГБ

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Маус за пц wi fi

800.00 ден
Додај во кошница Quick View

Бушалица МП12

150.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хевталица мала

90.00 ден
Додај во кошница Quick View

Плутена табла 45 х 60

600.00 ден
Додај во кошница Quick View

Дигитрон CA3000

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Креда во боја XL

80.00 ден
Додај во кошница Quick View

Дигитрон ДГ910

450.00 ден
Додај во кошница Quick View

Сеф метален 500 х 350 х 300

9,800.00 ден
Додај во кошница Quick View

Сеф метален 200 х 310 х 200

4,200.00 ден
Додај во кошница Quick View

Батерии ЛР 20

200.00 ден
Додај во кошница Quick View

Маус за пц скинер

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хевталица СГ240

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Дигитрон 108

150.00 ден
Додај во кошница Quick View

Дигитрон ДГ1020

350.00 ден
Додај во кошница Quick View

Продужен кабел со 3 утикачи

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Плутена табла 90 x 120

1,250.00 ден
Додај во кошница Quick View

Плутена табла 60 x 90

800.00 ден
Додај во кошница Quick View

Плутена табла 40 x 60

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Куфер го ехплоре

2,500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Куфер го ехплоре

2,500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Куфер го ехплоре

2,500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Куфер го ехплоре

2,500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Куфер го ехплоре

2,500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Гарнитура пенкала Бамбо

250.00 ден
Додај во кошница Quick View

Роковник со копче Рено

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Роковник со прстени и копче

450.00 ден
Додај во кошница Quick View

Торба за лап топ

900.00 ден
Додај во кошница Quick View

Чадор фоска 1001

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Чадор фоска 1002

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Чадор лове

500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Торба за лаптоп

950.00 ден
Додај во кошница Quick View

Роковник со копче Пасо

350.00 ден
Додај во кошница Quick View

Роковник со ластик

250.00 ден
Додај во кошница Quick View

Роковник со копче

250.00 ден
Додај во кошница Quick View

Часовник / Саат мастер

350.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хемиско пенкало милза

10.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хемиско пенкало вина

15.00 ден
Додај во кошница Quick View

Хемиско пенкало фиона

10.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Kyocera TK-1115

600.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Kyocera TK-1120

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Kyocera TK-1110

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Kyocera TK-410

1,000.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Kyocera TK-160

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Xerox N-013R00691

1,800.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Xerox 106R02775

650.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Canon CRG-057H no chip

1,100.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Canon CRG-057H with chip

3,000.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер Canon CRG-057

700.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP W1103A

450.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP N-W1500A

1,300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP N-W1306A

1,000.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP CF232A Драм

700.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP W1106A

600.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP CF259A no chip

700.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP CF244A

500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP CF283A

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP CF279А

400.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тонер HP C4092A

750.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тоалетна хартија 10ком

170.00 ден
Додај во кошница Quick View

Течен сапун со пумпа 0.5л

90.00 ден
Додај во кошница Quick View

Брисачи за раце 6 ком.

280.00 ден
Додај во кошница Quick View

Вреќи за ѓубре 65×80 10ком.

50.00 ден
Додај во кошница Quick View

Корпа за ѓубре клик клак 10л.

300.00 ден
Додај во кошница Quick View

Корпа за ѓубре клик клак 5л.

220.00 ден
Додај во кошница Quick View

Канта со педала 12л.

1,200.00 ден
Додај во кошница Quick View

Четка / метла типтоп

160.00 ден
Додај во кошница Quick View

Течен сапун 1л.

100.00 ден
Додај во кошница Quick View

Корпа за ѓубре 25л.

2,500.00 ден
Додај во кошница Quick View

Медицинска ролна за стоматолози

700.00 ден
Додај во кошница Quick View

Вреќи за ѓубре 70×110 20ком. Црни

120.00 ден
Додај во кошница Quick View

Течен сапун со пумпа 0.5л

110.00 ден
Додај во кошница Quick View

Апарат за сапун пена

1,700.00 ден
Додај во кошница Quick View

Канта со педала 8л.

1,000.00 ден
Додај во кошница Quick View

Канта со педала 5л.

850.00 ден
Додај во кошница Quick View

Тоалетна хартија 12ком

250.00 ден
Додај во кошница Quick View

Вреќи за ѓубре со врвка 55х60 миризливи 10ком.

70.00 ден
Додај во кошница Quick View

Кофа со џогер- сет

750.00 ден
Додај во кошница Quick View

Течен гел за бели алишта 5л

500.00 ден
Додај во кошница Quick View