Испорака

Брза и безбедна испорака

Цената за испораката е 120ден. за 1 пакет (секој нареден пакет е со доплата од 60 денари) за вкупна нарачка до 2000ден. Доколку Вашата нарачка надминува 2000ден. испораката ќе Ви биде бесплатна.  

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект или деловен простор од наведената адреса. Во недела и за време на празници доставната служба не се испорачува.

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања на истата. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш треба да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да потпише испратницата/фактура од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации може да не контактирајте на телефонскиот број 044-331-506 или преку email [email protected] Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба

 ” ЕКО ЛОГИСТИК ДООЕЛ Скопје ”