Детски и училишни производи

 • Штафелај голем

  2,200.00 ден

  • Материјал: дрвен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 6.0 х 6.5 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – зелена
  – лилава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 5.0 х 9 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – розе

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 22 х 5.0 х 8 см
  • Боја:
  – црвена
  – сива
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шише за сок детско

  150.00 ден

  • Боја:
  – розе
  – плава
  – лилава
  • Количина: 250мл.

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шестар метален во кутија

  230.00 ден

  • Атрактивен сет од 6 парчиња
  • Во ПВЦ кутија

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шестар метален во кутија

  80.00 ден

  • Атрактивен сет
  • Во комплетот: шестар и црнки
  • Во ПВЦ кутија

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шестар метален

  55.00 ден

  • Метален
  • Забавен дизајн
  • Во ПВЦ цевка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шестар метален

  40.00 ден

  • Метален материјал
  • Класичен, едноставен дизајн
  • Во ПВЦ блистер

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четки за темперни пвц

  220.00 ден

  • Забавен дизајн
  • ПВЦ рачка
  • Засилување на метална рачка
  • Големина на четки:
  – 6
  – 8
  – 10
  – 12
  – 14
  • 5 парчиња во паковање

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четки за темперни бои пвц

  40.00 ден

  • Забавен дизајн
  • Пластични четки
  • Големина на четки:
  – 6   (40ден)
  – 8   (40ден)
  – 10 (60ден)
  – 12 (60ден)
  – 14 (60ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четки за темперни бои

  15.00 ден

  • Високо квалитетно FSC дрво
  • Засилување на метална рачка
  • Големина на четката:
  – 2   (15ден)
  – 4   (15ден)
  – 6   (15ден)
  – 8   (20ден)
  – 10  (20ден)
  – 12  (20ден)
  – 14  (20ден)
  – 16  (30ден)
  – 18  (30ден)
  – 20  (30ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View