Прибор за пишување

 • ЦД Маркер

  30.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Интензивна боја
  • Округли двостран врв: 0.4мм, 1мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало хепи колорс

  40.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Гумирана тело
  • Висок квалитет
  • Супер мазни пишување перформанси
  • Мастило база Тежина: 0.2гр
  • Пишување должина: 600м
  • Дебелина: 1.0мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало фортуна

  60.00 ден

  • Алуминиумска дршка
  • Дебелина: 1.0 мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало смарт

  10.00 ден

  • Високо квалитетен ПВЦ материјал
  • Издржливо тело
  • Пластичен клип
  • Гумен зафат
  • Должина на пишување: 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја на тело:
  – бела
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало сити

  20.00 ден

  • Со мек гумен држач
  • Трајно обоено тело изработено од високо квалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја:
  – розе
  – плава
  – портокалова
  – виолетова
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало сензатион

  30.00 ден

  • Интересен дизајн
  • Многу мазна изведба во пишувањето
  • Гумирано тело
  • Дебелина: 1.0 мм
  • Разновидни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало роме

  20.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Цврст врв

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало пиши бриши

  50.00 ден

  • Супер мазно, течно пишување
  • Лесно се брише
  • Должина на пишување: 200м
  • Боја:
  – Плава
  – Црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало Мираге

  60.00 ден

  • Алуминиумско пенкало
  • Хромиран метален врв и средни прстени
  • Дебелина: 1.0 мм
  • Боја:
  – црна
  – црвена
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало лове

  25.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Мек зафат
  • Оптимална изведба на пишување
  • Мат тело со текст “Те сакам”
  • Неонски бои
  • Должина на пишување: 1000м
  • Дебелина: 0.7мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало колорс

  25.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Мек зафат
  • Дебелина: 0.7мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало Г10

  30.00 ден

  • На гел база
  • Убаво и елегантно пишување
  • Дебелина: 1.0mm
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View