Школски несесери, Детски папки

 • Школски несесер Спирала

  550.00 ден

  • Силиконски несесер со 3Д дизајн
  • Го задржува обликот и неможе да се деформира
  • Издржлив и водоотпорен материјал
  • Нов и модерен дизајн
  • 4 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер Скај

  400.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 3 патенти
  • Нов и модерен дизајн
  • 6 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер Монаме

  300.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патенти
  • Нов и модерен дизајн
  • 4x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер Аеро

  250.00 ден

  •  Материјал мрежа пвц
  • 1 класичен патент
  • Тркалезна форма 21x7x7cm
  • Забавен дизајн
  • 4 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер 2062

  300.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент
  • Нов и модерен дизајн
  • 2x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер 2052

  200.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент
  • Нов и модерен дизајн
  • 2x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер

  150.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 22 х 5.0 х 8 см
  • Боја:
  – црвена
  – сива
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер

  150.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 5.0 х 9 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – розе

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер

  150.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 6.0 х 6.5 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – зелена
  – лилава

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер

  50.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 30.5 x 5 x 3.5 cm

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  600.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  600.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View