Школски ранци

 • Торба за спорт

  120.00 ден

  • Материјал: полиестер 210D
  • Засилен на краевите
  • Безбедносен клип x 2

  Додај во кошница Quick View
 • Торба за спорт

  130.00 ден

  • Материјал: полиестер 210D
  • Засилен на краевите
  • Безбедносен клип x 2

  Додај во кошница Quick View
 • Торба за спорт

  130.00 ден

  • Материјал: полиестер 210D
  • Засилен на краевите
  • Безбедносен клип x 2

  Додај во кошница Quick View
 • Торба за спорт

  1,650.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • 4 патенти
  • 2 странични џебови
  • 2 кратки рачки со каиш
  • 1 лента за рамо

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  500.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  500.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  500.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  500.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец со тркала

  3,800.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Лесен и удобен
  • 3 патенти, 3 прегради
  • 2 странични џебови
  • Целосно опремени и удобни ленти за рамо
  • Ергономска рачка
  • Пластична рачка со механизам за влечење
  • 2 пластични тркала на дното на ранецот
  • Силно и стабилно дното

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец со тркала

  3,800.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Лесен и удобен
  • 3 патенти, 3 прегради
  • 2 странични џебови
  • Целосно опремени и удобни ленти за рамо
  • Ергономска рачка
  • Пластична рачка со механизам за влечење
  • 2 пластични тркала на дното на ранецот
  • Силно и стабилно дното

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец со светло сет 6/1

  3,000.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Полиестерски материјал со висок квалитет
  • Ново дизајнирана LED сијалица со светлечки ефекти
  • Две странични џебови
  • Клип за клучеви
  • Рефлексивни ленти за зголемена ноќна видливост
  • Задни прилагодливи ленти
  • Рачка за закачалка
  • Заден прилагодлив ремен
  • Распоред на часови и адресар
  • Анатомски ранец
  • Силно и стабилно дно
  • Сетот се состои од: школски ранец, несесер полн, несесер за боици, несесер празен, новчаник, торба за спорт и стикери

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец комплет 5/1

  3,000.00 ден

  • Високо квалитетен метален затворач со рефлективни елементи
  • Два џебови на страните
  • Преден џеб со топлинска изолација
  • Предна прилагодлива лента со пластично копче
  • Заден прилагодлив каиш со пластично копче
  • Внатрешна поделба со еластична гума
  • Распоред на часови и етикета за адреса
  • Сетот вклучува: паричник, торбичка од 19 парчиња, празна торбичка, спортска торба

  Додај во кошница Quick View