Тетратки, Блокови за цртање, Тефтери

 • Торба со рачка А3

  450.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластично копче
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: A3 +
  • Идеална за блок бр.5

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка А3

  450.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластично копче
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: A3 +
  • Идеална за блок бр.5

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А7 со спирала

  30.00 ден

  • Коцки
  • Формат: A7

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А7

  20.00 ден

  • 50 листови
  • Линии
  • Формат: A7

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А6 со спирала

  35.00 ден

  • Спирала на горниот дел
  • Коцки, линии
  • 50 листови
  • Формат: A6
  • Боја:
  -плава
  -црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А6

  30.00 ден

  • 50 листови
  • Коцки
  • Формат: A6

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А6

  30.00 ден

  • Формат: A6
  • Хартија: 70гр
  • 50 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер со тврд повез A6

  110.00 ден

  • Тврд повез
  • Димензии: 105 x 140mm
  • Листови: 96

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер со ластик A6

  110.00 ден

  • Формат: А6
  • Тврд повез

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер 500 евра

  60.00 ден

  • 100 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер 50 евра

  60.00 ден

  • 100 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер 20 евра

  60.00 ден

  • 100 листови

  Додај во кошница Quick View