Канцелариска Опрема

 • Штипки за хартија 32мм

  65.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 32мм

  Додај во кошница Quick View
 • Штипки за хартија 25мм

  50.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 25мм

  Додај во кошница Quick View
 • Штипки за хартија 19мм

  30.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 19мм

   

  Додај во кошница Quick View
 • Шпенагли 50гр.

  25.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • ЦД / ДВД

  20.00 ден

  • Капацитет CD-R : 700 mb | 80 min 52 x speed
  • Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица ХК30

  400.00 ден

  • Метален материјал
  • Капацитет на хевтање: 30 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица ХК20

  250.00 ден

  • Метален материјал
  • Хевтање капацитет: 20 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица Х20

  200.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Капацитет на хевтање: 20 листови
  • Муниција: 24/6 и 26/6

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица Х100

  1,000.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 100

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица СГ240

  400.00 ден

  • Метален материјал
  • Капацитет на хевтање: 25 листови
  • Длабочина: 52мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица мала

  90.00 ден

  • Висок квалитет
  • Големина на иглици:
  – 24/6

  Додај во кошница Quick View
 • Хевталица до 240л.

  1,500.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 240

  Додај во кошница Quick View