Хефталици, Иглици, Бушалици, Спајалици

 • Штипки за хартија 32мм

  65.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 32мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штипки за хартија 25мм

  40.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 25мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штипки за хартија 19мм

  25.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 19мм

   

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шпенагли 50гр.

  25.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица ХК30

  350.00 ден

  • Метален материјал
  • Капацитет на хевтање: 30 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица ХК20

  250.00 ден

  • Метален материјал
  • Хевтање капацитет: 20 листови
  • Длабочина: 31мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица Х20

  150.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Капацитет на хевтање: 20 листови
  • Муниција: 24/6 и 26/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица Х100

  1,000.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 100

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица СГ240

  350.00 ден

  • Метален материјал
  • Капацитет на хевтање: 25 листови
  • Длабочина: 52мм
  • Муниција: 24/6 и 26/6
  • Капацитет на муниција: 100 парчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица ПХ15

  70.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Капацитет на листови: до 15 листови
  • Иглици: 24/6 и 26/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица до 240л.

  1,500.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 240

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица 10

  120.00 ден

  • До 15 листови
  • Иглици 24/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View