Компјутерска Галерија

 • ЦД / ДВД

  20.00 ден

  • Капацитет CD-R : 700 mb | 80 min 52 x speed
  • Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed

  Додај во кошница Quick View
 • УСБ 64 ГБ

  500.00 ден

  • Брзина: 2.0, 3.0
  • Брзина на читање: 13 – 17МБ/секунди
  • Брзина на пишување: 5 – 6МБ/ секунди

  • Капацитет: 64ГБ   2.0 (500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • УСБ 32 ГБ

  300.00 ден

  • Брзина: 2.0, 3.0
  • Брзина на читање: 13 – 17МБ/секунди
  • Брзина на пишување: 5 – 6МБ/ секунди

  • Капацитет: 32ГБ   2.0 (300ден)

  Додај во кошница Quick View
 • УСБ 16 ГБ

  250.00 ден

  • Брзина: 2.0, 3.0
  • Брзина на читање: 13 – 17МБ/секунди
  • Брзина на пишување: 5 – 6МБ/ секунди

  • Капацитет: 16ГБ   2.0 (250ден)

   

  Додај во кошница Quick View
 • Тастатура за ПЦ

  500.00 ден

  • УСБ приклучок
  • Димензија: 435 x 135 x 20мм
  • Должина на кабел: 1.5м

  Додај во кошница Quick View
 • Слушалици за пц

  300.00 ден

  • Должина на кабел: 1.2м
  • Конектор: 3.5мм

  Додај во кошница Quick View
 • Продужен кабел со 5 утикачи

  500.00 ден

  • 5 утикачи
  • Материјал: квалитетен ПП
  • Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
  • Должина на кабел:
  – 3м

  Додај во кошница Quick View
 • Продужен кабел со 5 утикачи

  400.00 ден

  • 5 утикачи
  • Материјал: квалитетен ПП
  • Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
  • Должина на кабел:
  – 1.5м

  Додај во кошница Quick View
 • Продужен кабел со 4 утикачи

  500.00 ден

  • 5 утикачи
  • Материјал: квалитетен ПП
  • Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
  • Должина на кабел:
  – 3м

  Додај во кошница Quick View
 • Продужен кабел со 3 утикачи

  400.00 ден

  • 3 утикачи
  • Материјал: квалитетен ПП
  • Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
  • Должина на кабел:
  – 3метри

  Додај во кошница Quick View
 • Подлога за маус

  80.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Мемориска картичка / СД

  400.00 ден

  • Мемориска картичка
  • Капацитет: 32 GB + АД

  Додај во кошница Quick View