Машини, Апарати и Фолии за пластифицирање

 • Фолија за пластифицирање

  750.00 ден

  • Транспарентен, сјаен
  • Идеален за сите типови документи, слики и слично…
  • Компатибилен со сите модели на ламинатор
  • Формат/дебелина:
  – А4/80мик    (750ден)
  – A4/100мик  (850ден)
  – A4/125мик   (950ден)
  – А3/100мик  (1800ден)
  – А3/125мик   (2200ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Фолија за пластифицирање

  110.00 ден

  • Димензии:
  – 54мм х 86мм (110ден)
  – 65мм х 95мм (150ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Скенер за баркод

  1,900.00 ден

  • Должина на кабел: 1.8м
  • Материјал: пластичен

  Додај во кошница Quick View
 • Сеф метален 500 х 350 х 300

  9,800.00 ден

  • Димензија: 500 х 350 х 300мм
  • Боја: црна

  Додај во кошница Quick View
 • Сеф метален 200 х 310 х 200

  4,200.00 ден

  • Димензија: 200 х 310 х 200мм
  • Боја: црна

  Додај во кошница Quick View
 • Сеф метален 170 х 230 х 170

  3,000.00 ден

  • Димензија: 170 х 230 х 170мм
  • Боја: црна

  Додај во кошница Quick View
 • Машина за спирали

  5,000.00 ден

  • Капацитет за врзување: 450 листови
  • Максимална големина: 51мм
  • Капацитет на бушење: 12 листови од 80гр/за пластични спирали
  • Тежина: 2.8кг
  • Димензија: 350 х 275 х 150мм

  Додај во кошница Quick View
 • Ламинатор А4

  3,000.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Корици А4 пвц

  600.00 ден

  • Цврста ПВЦ фолија
  • Јасна и транспарентна
  • Формат: A4

  • Дебелина: 150мик (600ден)

  • Дебелина: 180мик (600ден)

  • Дебелина: 200мик (650ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за цени

  450.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за пари / детектор

  600.00 ден
  Додај во кошница Quick View