Табли

 • Табла за флипчарт

  6,000.00 ден

  •Димензија: 70 х 100
  •Алуминиумска рамка

  Додај во кошница Quick View
 • Табла борд детска пиши бриши

  160.00 ден

  • Забавна табла за деца
  • Со маркер и бришач

  Додај во кошница Quick View
 • Сунѓер школски

  40.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Сунѓер за бела табла во боја

  60.00 ден

  • Со магнет

  Додај во кошница Quick View
 • Спреј за борд табла

  100.00 ден

  • Незапалив
  • Не содржи алкохол
  • За полесно отстранување на дамки од мастило
  • Количина: 100мл

  Додај во кошница Quick View
 • Плутена табла 90 x 120

  1,250.00 ден

  • Дебелина на рамка: 180мм
  • Дебелина на табла: 80мм
  • Димензии:
  – 90см х 120см

  Додај во кошница Quick View
 • Плутена табла 60 x 90

  800.00 ден

  • Дебелина на рамка: 180мм
  • Дебелина на табла: 80мм
  • Димензии:
  – 60см х 90см

  Додај во кошница Quick View
 • Плутена табла 40 x 60

  400.00 ден

  • Дебелина на рамка: 180мм
  • Дебелина на табла: 80мм
  • Димензии:
  – 40см х 60см

  Додај во кошница Quick View
 • Плутена табла 30 x 40

  250.00 ден

  • Дебелина на рамка: 180мм
  • Дебелина на табла: 80мм
  • Димензии:
  – 30см х 40см

  Додај во кошница Quick View
 • Маркер за борд табла

  40.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Лесен за бришење
  • Округли врв, дебелина: 4мм
  • Дебелина на пишување: 2-4мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена
  – зелена

  Додај во кошница Quick View
 • Марамици за борд табла

  120.00 ден

  • За чистење на магнетната табла
  • Ефикасно отстранува дамки на мастило
  • 100 парчиња во ПВЦ кутија

  Додај во кошница Quick View
 • Магнетна борд табла

  350.00 ден

  • Алуминиумска рамка
  • Пластични агли
  • Со послужавник и пенкало
  • Дебелина: 180мм
  • Големина:
  – 400 х 600мм    (350ден) црна
  – 450 х 600мм     (900ден)

  – 600 х 800мм     (1300ден)
  – 600 х 900мм     (1600ден)
  – 900 х 1200мм   (2500ден)

  – 900 х 1500мм    (4200ден)

  – 1200 x 1800мм  (7000ден)
  – 1200 x 2400мм  (8500ден)

  Додај во кошница Quick View