Уништувачи за хартија, Ножеви за хартија

 • Скалпер 9мм

  20.00 ден

  • Регулатор на дозирање на должина
  • Пластично куќиште и мек зафат
  • За сечење на различни материјали
  • Ширина на ножевите: 9мм
  • Должина на нож: 100мм

  Додај во кошница Quick View
 • Скалпер 18мм професионал

  120.00 ден

  • Регулатор за дозирање на должина
  • Сечење на различни материјали
  • Пластично куќиште и мек зафат
  • Ширина на сечилото: 18мм
  • Должина на сечилото: 100мм

  Додај во кошница Quick View
 • Скалпер 18мм

  30.00 ден

  • Пластична обвивка
  • Ширина на сечилото: 18 мм
  • Должина на сечилото: 100 мм

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 21см релах

  120.00 ден

  • Канцелариски
  • Високо квалитетен не’рѓосувачки челик
  • Ергономска форма
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Големина: 21см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 21см

  100.00 ден

  • Канцелариски
  • Високо квалитетен не’рѓосувачки челик
  • Ергономска форма
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Големина: 21см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 14см

  60.00 ден

  • Канцелариски
  • Високо квалитетен не’рѓосувачки челик
  • Ергономска форма
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Големина: 14см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 13см цик цак

  50.00 ден

  • Нерѓосувачки челик
  • За украсна работа
  • Хартија за сечење, картон, лента, фотографија, итн.
  • Идеални за деца и училишни задачи
  • Големина: 13см
  • Во три различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Нож за хартија

  2,100.00 ден

  • Алуминиумски материјал
  • За формати: А4 и помали

  Додај во кошница Quick View
 • Нож за скалпер

  60.00 ден

  • Големина:
  – 9мм
  – 18мм

  • Во паковка од 10 ножиња

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за уништување на хартија

  2,500.00 ден
  Додај во кошница Quick View