Прибор за биро

 • Чаша мрежа коцка

  100.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн на коцка од мрежа
  • Дијаметар: 70мм
  • Висина: 100мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – розе

  Додај во кошница Quick View
 • Чаша мрежа за спајалици

  70.00 ден

  • Тркалезен
  • Метален материјал
  • Лакиран
  • Цврсто и издржливо дно
  • Дијаметар: 92мм
  • Висина: 41мм

  Додај во кошница Quick View
 • Чаша мрежа

  80.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн са тркалезна мрежа
  • Дијаметар: 80мм
  • Висина: 100мм
  • Боја:
  – сребрена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Режало метално 2/1

  40.00 ден

  • Острилка за моливи изработени од алуминиум

  Додај во кошница Quick View
 • Режало метално

  15.00 ден

  • Острилки за моливи изработени од алуминиум

  Додај во кошница Quick View
 • Режало метално

  20.00 ден

  • Острилка за моливи изработени од алуминиум

  Додај во кошница Quick View
 • Режало каппи

  70.00 ден

  • Острилка за моливи
  • Висок квалитет

  Додај во кошница Quick View
 • Полици за маса пвц

  160.00 ден

  • Издржлива, цврста пластика
  • Надворешна димензија: 255 х 65 х 345мм
  • Внатрешна димензија: 244 х 43 х 325мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – зелена
  – црвена
  – прозирна
  – жолта

  Додај во кошница Quick View
 • Полици за маса мрежа

  1,300.00 ден

  • Збир од три фиоки на влечење
  • 5 делови во пакување
  • Изработена од метална жица, лакирана
  • Димензија: 260 x 300 x 355мм

  Додај во кошница Quick View
 • Полици за маса мрежа

  800.00 ден

  • Збир од три фиоки на влечење (800ден.)
  • Збир од пет фиоки на влечење (1400ден)
  • Изработена од метална жица, лакирана
  • Димензија: 260 x 300 x 355мм

  Додај во кошница Quick View
 • Полица за биро со клуч

  2,700.00 ден

  • Изработена од метал
  • 5 фиоки на влечење
  • Димензија: 36.5 x 28.2 x 28.5 см
  • Боја: сива

  Додај во кошница Quick View
 • Организер за биро мрежа

  220.00 ден

  • Метален материјал
  • Правоаголен дизајн на решетката
  • Лакиран
  • Цврсто, издржливо дно
  • Мултифункционален, 3во1
  • 1 преграда за канцелариски материјал
  • 1 преграда за мали канцелариски материјали
  • 1 преграда за мемориски блокови
  • Димензија: 200 x 100 x 100мм

  • Боја: црна, сребрена

  Додај во кошница Quick View