Прибор за пишување

 • Црнки за технички молив

  20.00 ден

  • Дијаметар:
  – 0.5мм
  – 0.7мм
  • Стандард: ХБ
  • Должина: 60 ​​мм
  • Во ПВЦ кутија

  Додај во кошница Quick View
 • ЦД Маркер

  30.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Интензивна боја
  • Округли двостран врв: 0.4мм, 1мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало хепи колорс

  40.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Гумирана тело
  • Висок квалитет
  • Супер мазни пишување перформанси
  • Мастило база Тежина: 0.2гр
  • Пишување должина: 600м
  • Дебелина: 1.0мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало фортуна

  60.00 ден

  • Алуминиумска дршка
  • Дебелина: 1.0 мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало фиона

  10.00 ден

  • Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.5мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало Стилос

  30.00 ден

  • Со тач гума на горниот дел
  • Атрактивен дизајн
  • Дебелина: 1мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало старт

  8.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Со гумица

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало спарк

  15.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало со привезок

  200.00 ден

  • Во сет: елегантно хемиско пенкало и привезок
  • Во елегантна ПП кутија
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало со држач

  60.00 ден

  • Елегантско пенкало
  • Дебелина: 0.7мм
  • Должина на пишување: 600м

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало смарт

  10.00 ден

  • Високо квалитетен ПВЦ материјал
  • Издржливо тело
  • Пластичен клип
  • Гумен зафат
  • Должина на пишување: 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја на тело:
  – бела
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало сити

  20.00 ден

  • Со мек гумен држач
  • Трајно обоено тело изработено од високо квалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја:
  – розе
  – плава
  – портокалова
  – виолетова
  – црна

  Додај во кошница Quick View