Производи од хартија

 • Хартија шпартана

  250.00 ден

  • 250 табаци

  • формат А3

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хартија чиста дупла

  250.00 ден

  • 250 табаци

  • Формат А3

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фотокоп Доубле А

  240.00 ден

  • Дебелина: 80гр, 500 листови
  • Формат:
  -A3 (550ден)
  -А4 (240ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фотокоп А4 солутион

  220.00 ден

  • Дебелина: 80гр, 500 листови
  • Формат: A4

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фотокоп А4 ДЦП

  340.00 ден

  • Дебелина:
  – 100гр, 500 листови   (520ден)
  – 120гр, 250 листови   (340ден)
  – 160гр, 250 листови   (460ден)
  – 200гр, 250 листови  (580ден)
  – 250гр, 125 листови    (430ден)
  – 280гр, 125 листови    (480ден)
  – 300гр, 125 листови    (560ден)
  • Формат: A4

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фотокоп А3 р копи

  450.00 ден

  • Дебелина: 80гр, 500 листови
  • Формат: A3

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фотокоп А3 ДЦП

  680.00 ден

  • Дебелина:
  – 120гр, 250 листови  (680ден)
  – 160гр, 250 листови  (960ден)
  – 200гр, 250 листови (1300ден)
  – 250гр, 125 листови  (900ден)
  – 280гр, 125 листови  (920ден)
  – 300гр, 125 листови  (1100ден)
  • Формат: A3

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фото хартија глоси 220гр.

  800.00 ден

  • Формат: А4
  • 220гр. 100 листови

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фото хартија глоси 200гр.

  160.00 ден

  • Формат: А4
  • 200гр. 20 листови

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фото хартија глоси 160гр.

  350.00 ден

  • Формат: А4
  • 160гр.  50 листови

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фискални ролни 79м.

  60.00 ден

  Димензија: 79мм х 60м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Фискални ролни 57 / 40м.

  29.00 ден

  • Димензии:
  – 57мм х 40м

  ВО КОШНИЧКА Quick View