Регистратори и Папки

 • Фасцикли У 70микрони премиум 1/100

  500.00 ден

  • Дебелина: 70мик
  • Димензија: 234 x 310мм
  • Формат: A4

   

  Додај во кошница Quick View
 • Фасцикли У 30микрони 1/100

  200.00 ден

  • Дебелина: 30мик
  • Димензија: 234 x 310мм
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View
 • Фасцикли Л

  550.00 ден

  • Дебелина: 80мик
  • Димензија: 230 x 310мм
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка А4

  300.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластична обвивка
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: А4 +
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка А3 пастел

  450.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластично копче
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: A3 +

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со рачка А3

  450.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластично копче
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: A3 +
  • Боја:
  – црна
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Торба со 12 прегради

  300.00 ден

  • Опремени со 12 џебови погодни за формат А4 +
  • Изработени од флексибилен материјал, отпорен на пукнатини
  • Опремени со рачка и заклучување
  • Дебелина на предниот капак: 0.70 мм
  • Формат: F / C
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А5

  140.00 ден

  • Широк картон
  • Ширина: 7.5 см
  • Дебелина: 2.0 мм
  • Картонски капаци: 1290гр
  • Обложена со еко полипропиленска фолија
  • Внатре: бела хартија
  • Квалитетен метален механизам
  • Формат: A5
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 спацебокс Премиум

  160.00 ден
  • • Ширина: 7.5 см
   • Дебелина: 2.0 мм
   • Во внатрешноста: бела хартија
   • Квалитетен метален механизам
   • Формат: А4
   • Боја:
   – плава
  • – црвена
  • – зелена
  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 спацебокс Еко

  100.00 ден

  • Ширина: 7.5 см
  • Дебелина: 2.0 мм
  • Во внатрешноста: бела хартија
  • Квалитетен метален механизам
  • Формат: А4

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 самостоечки

  120.00 ден

  • Популарно врзување направено од картон со дебелина од 2,0 мм
  • Широк: 7.5см
  • Премачкување во еко-пријателски полипропилен филм (100 мм) со текстура на платно
  • Внатрешна обвивка од бела хартија
  • Висококвалитетна лост со компресорска лента
  • Засилена дупка за зафат на прсти
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 премиум

  200.00 ден

  • Дебелина: 2.0 мм
  • Квалитетен метален механизам
  • Формат: А4
  • Боја:
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View