Салотејпи, Стреч фолија

 • Стреч фолија 2.5кг

  420.00 ден

  • Дебелина: 23 микрони
  • Рачна и машинска стреч фолија

  • Хилзна 600гр.

  • Метри: 170м.

  • Ролни во кутија: 6ком

   

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп со натпис

  50.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп прозирен

  60.00 ден

  • Акрилни својства
  • Погодни за разни намени
  • Должина на лента: 66м
  • Дебелина на фолија: 23мик
  • Дебелина на леплив филм: 17мик

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп прозирен

  95.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 48 х 100м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп прозирен

  50.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 48 х 50м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп платнен

  90.00 ден

  • Боја: сива

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп мал

  20.00 ден

  • Прозирен
  • Димензија:

  – 15мм х 33м
  – 18мм х 33м
  – 19мм х 33м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп мал

  10.00 ден

  • Прозирен
  • Димензија:
  – 12мм х 20м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран мрежа

  160.00 ден

  • Димензија: 50мм х 10м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран 48мм

  50.00 ден

  • Димензии:
  – 48мм х 5м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран 24мм

  60.00 ден

  • Димензии:
  – 24мм х 20м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран 18мм

  45.00 ден

  • Димензии:
  – 18мм х 18м

  ВО КОШНИЧКА Quick View