Тетратки и Раковници

 • Тефтерче А6 со спирала

  35.00 ден

  • Спирала на горниот дел
  • Коцки, линии
  • 50 листови
  • Формат: A6
  • Боја:
  -плава
  -црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А6

  30.00 ден

  • 50 листови
  • Коцки
  • Формат: A6

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтерче А6

  30.00 ден

  • Формат: A6
  • Хартија: 70гр
  • 50 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер со тврд повез A6

  110.00 ден

  • Тврд повез
  • Димензии: 105 x 140mm
  • Листови: 96

  Додај во кошница Quick View
 • Тефтер со ластик A6

  110.00 ден

  • Формат: А6
  • Тврд повез

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки абц A5

  150.00 ден

  • 100 листа
  • Материјал: тврд повез
  • Кирилица, Латиница

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки абц A4

  250.00 ден

  • 100 листа
  • Материјал: тврд повез
  • Кирилица, Латиница

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 Тврд повез лукс

  90.00 ден

  • 96 листови
  • Коцки, линии
  • Грамажа: 80гр
  • Формат: A5

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 Тврд повез кристал

  90.00 ден

  • Тврд повез
  • 96 листови
  • Коцки, линии
  • Формат: А5
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – жолта
  – зелена

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  45.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови
  • Тесни и широки, коцки
  • Формат: А5
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  45.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • Мат облога
  • 52 листови коцки, линии
  • Формат: A5
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  45.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • Мат облога
  • 52 листови коцки
  • Формат: A5
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View