Промотивни производи

 • Чаша за сублимација

  70.00 ден

  • Керамичка A класа
  • Зa сублимација
  • Виличина: 325мл

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат Темпо

  350.00 ден

  • Ѕиден часовник
  • ПВЦ материјал
  • Мери температура и влажност

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат дигитален Слим

  350.00 ден

  • Ѕиден / столен часовник
  • Мери температура и влажност

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат Адмирал

  250.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Заоблен дизајн
  • Сортирање на 2 бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат Home

  400.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Заоблен дизајн
  • Боја:
  – бела, темно лилава, плава

   

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чадор скај

  350.00 ден

  • Пластична црна рачка
  • 8x метални жици
  • Боја:
  – плава
  – виолетова

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чадор коол

  350.00 ден

  • Автоматско отварање
  • Гумирана рачка
  • 8x жици
  • Боја:
  – розе
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чадор дизни машки

  220.00 ден

  • 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
  • 8 сегменти од фиберглас
  • Материјал за ПОЕ
  • Мат пластична рачка
  • Дизајн за момчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чадор дизни женски

  220.00 ден

  • 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
  • 8 сегменти од фиберглас
  • Материјал за ПОЕ
  • Мат пластична рачка
  • Дизајн за девојчиња

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чадор валкер

  350.00 ден

  • Материјал: полиестер
  • Пластична рачка
  • Бел ентериер
  • Боја:
  – плава
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало фортуна

  50.00 ден

  • Алуминиумска дршка
  • Дебелина: 1.0 мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало старт

  8.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Со гумица

  ВО КОШНИЧКА Quick View