Беџови, Привезоци и Часовници

 • Часовник / Саат Темпо

  350.00 ден

  • Ѕиден часовник
  • ПВЦ материјал
  • Мери температура и влажност

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат дигитален Слим

  350.00 ден

  • Ѕиден / столен часовник
  • Мери температура и влажност

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат Адмирал

  250.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Заоблен дизајн
  • Сортирање на 2 бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Часовник / Саат Home

  400.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Заоблен дизајн
  • Боја:
  – бела, темно лилава, плава

   

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Футрола за картички

  150.00 ден

  • Комбинација на вештачка кожа и метал

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Привезок пвц 1/50

  230.00 ден

  • Материјал: пластика
  • Метална лента
  • Дијаметар: 15мм
  • Можност за поврзување на дополнителен клуч или приврзок
  • Големина: 58 x 22мм

  •Паковка 50ком

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Привезок метален

  60.00 ден

  • Метален материјал
  • Метална лента
  • Изборно копче или приврзок за клучеви
  • Идеално за CNC гравура или печатење
  • Големина: 110 x 55 x 15мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Беџ со штипка

  10.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Цврст, транспарентен
  • Со штипка
  • Џеб за вметнување картички
  • Димензија: 91 x 57мм
  • Дебелина: 350мик

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Беџ со врвка јојо

  50.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Димензија: 85 x 85мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Беџ со врвка

  25.00 ден

  • Транспарентна пластика
  • Со врвка
  • Димензија на картичката: 85 x 85см
  • Со празна картичка внатре
  • Должина на лента: 51см

  ВО КОШНИЧКА Quick View