Чадори

 • Чадор фоска 1002

  400.00 ден

  • Елегантен дизајн
  • 10x жици

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор фоска 1001

  300.00 ден

  • Елегантен дизајн
  • 10x жици

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор скај

  500.00 ден

  • Пластична црна рачка
  • 8x метални жици
  • Боја:
  – плава

  – виолетова

  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор метро

  500.00 ден

  • Автоматско отварање
  • Елегантен дизајн
  • 12x жици
  • Боја:
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор лове

  500.00 ден

  • Автоматско отварање
  • Елегантен дизајн
  • 12x жици

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор коол

  500.00 ден

  • Автоматско отварање
  • Гумирана рачка
  • 8x жици
  • Боја:
  – розе
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор дизни машки

  300.00 ден

  • 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
  • 8 сегменти од фиберглас
  • Материјал за ПОЕ
  • Мат пластична рачка
  • Дизајн за момчиња

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор дизни женски

  300.00 ден

  • 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
  • 8 сегменти од фиберглас
  • Материјал за ПОЕ
  • Мат пластична рачка
  • Дизајн за девојчиња

  Додај во кошница Quick View
 • Чадор валкер

  450.00 ден

  • Материјал: полиестер
  • Пластична рачка
  • Бел ентериер
  • Боја:
  – плава

  – црна

  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа мрежа за чадори

  500.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн со тркалезна мрежа
  • Лакирана
  • Цврсто и издржливо дно
  • Дијаметар: 265мм
  • Висина: 500мм

  Додај во кошница Quick View