Кеси книжни, Торби, Куфери

 • Торбиче спирит

  1,250.00 ден

  • Модел: коач
  • Величина:
  – ХЛ
  – Л

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торбиче спирит

  1,250.00 ден

  • Модел: Марк BRW 8

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торбиче спирит

  1,100.00 ден

  • Модел: деним
  • Величина: M

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торба со рачка

  450.00 ден

  • Ултра лесен и водоотпорен материјал
  • Засилена ергономска рачка
  • Димензија: 380мм х 310мм х 50мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торба за спорт

  1,650.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • 4 патенти
  • 2 странични џебови
  • 2 кратки рачки со каиш
  • 1 лента за рамо

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торба за лаптоп ХЛ

  2,300.00 ден

  • Елегантна деловна торба
  • За големината на лаптопот: ХЛ, 16 инчи
  • Добра внатрешна организација
  • Џебови и прегради
  • Патенти
  • Ултра лесен и водоотпорен материјал
  • Засилена ергономска рачка
  • Флексибилна и стилска лента за рамо
  • Максимална удобност при патувањето

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торба за лаптоп

  1,300.00 ден

  • Ултра лесен и водоотпорен материјал
  • Засилена ергономска рачка
  • Големина: 13 инчи

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Торба за лаптоп

  750.00 ден

  • Наменета за лаптоп
  • Димензија: 29 x 6 x 39см
  • Боја:
  – плава
  – црна
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  2,200.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • Ортопедски
  • Водоотпорен материјал
  • 1 внатрешна преграда
  • 2 странични џебови, 2 патенти
  • Ергономски засилена рачка
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Преграда за лап топ 16 инчи

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Куфер Спотер

  2,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • ABS материјал
  • Силно отпорен на гребење
  • Безбедносно заклучување
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротирање на тркалото 360 °
  • Боја: плава
  • Димензиja:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4000ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (3000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (2500ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Куфер Скимате

  2,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • ABS материјал
  • Силно отпорен на гребење
  • Безбедносно заклучување
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротирање на тркалото 360 °
  • Боја: сива
  • Димензиja:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4000ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (3000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (2500ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Куфер Скимате

  2,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • ABS материјал
  • Силно отпорен на гребење
  • Безбедносно заклучување
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротирање на тркалото 360 °
  • Боја: кафеава
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4000ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (3000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (2500ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View