Пенкала

 • Хемиско пенкало фортуна

  50.00 ден

  • Алуминиумска дршка
  • Дебелина: 1.0 мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало старт

  8.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Со гумица

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало спарк

  14.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало со привезок

  150.00 ден

  • Во сет: елегантно хемиско пенкало и привезок
  • Во елегантна ПП кутија
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало со држач

  50.00 ден

  • Елегантско пенкало
  • Дебелина: 0.7мм
  • Должина на пишување: 600м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало смарт

  9.00 ден

  • Високо квалитетен ПВЦ материјал
  • Издржливо тело
  • Пластичен клип
  • Гумен зафат
  • Должина на пишување: 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја на тело:
  – бела
  – црна
  – плава
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало сити

  14.00 ден

  • Со мек гумен држач
  • Трајно обоено тело изработено од високо квалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја:
  – розе
  – плава
  – портокалова
  – виолетова
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало роме

  13.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Цврст врв

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало мове

  14.00 ден

  • Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало Мираге

  60.00 ден

  • Алуминиумско пенкало
  • Хромиран метален врв и средни прстени
  • Дебелина: 1.0 мм
  • Боја:
  – црна
  – црвена
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало лена

  25.00 ден

  • Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало крос

  9.00 ден

  • Со мек гумен држач
  • Трајно обоено тело изработено од високо квалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – бела
  – лилава

  ВО КОШНИЧКА Quick View