Роковници, Нотеси и Запалки

 • Упаљач / запалка буџет

  10.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Метална капа
  • Боја:
  – зелена
  – плавa
  – црвенa
  – црнa
  – жолта

  Додај во кошница Quick View
 • Упаљач / Запалка Neo

  15.00 ден

  • Боја:
  – бела
  – портокалова
  – розе
  – жолта
  – плава
  – зелена
  – црна
  – сива

  Додај во кошница Quick View
 • Упалач / запалка слидер

  15.00 ден

  • Елегантен и класичен дизајн

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник Толедо

  350.00 ден

  • Формат: А5
  • Држач за пенкало на горната страна
  • Со магнетно копче
  • 100 листови
  • Боја:
  – црн

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник Тахое

  300.00 ден

  • Формат: Б5
  • 112 листови
  • Боја:
  – лилав
  – црн
  – црвен
  – кафеав

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник солеил

  350.00 ден

  • Тврд повез
  • Формат: А5
  • 80гр бела хартија
  • Боја: плава, розе
  • 100 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со спирала и пенкало

  160.00 ден

  • Формат: А5
  • 80 листови
  • Во сет: роковник и пенкало
  • Димензија: 18 x 13 x 1.2см
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со спирала и пенкало

  160.00 ден

  • Формат: А5
  • 140 листови
  • Во сет: роковник и пенкало

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со прстени и копче

  450.00 ден

  • Формат: Б5
  • 100 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со ластик

  250.00 ден

  • Формат: А5
  • 160 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со ластик

  250.00 ден

  • Формат: А5
  • 160 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со ластик

  250.00 ден

  • Формат: А5
  • 160 листови

  Додај во кошница Quick View