Средства за хигиена

 • Џогер со реси

  150.00 ден

  • Со алуминиумска рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер со реси

  100.00 ден

  • Со рачка
  • Мала     (100ден)

  • Голема (170ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер со дрвена рачка

  130.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер за под

  150.00 ден

  • Со гума
  • Должина на гума: 40см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер за ламинат 40см.

  280.00 ден

  • Погоден за ламинат и паркет
  • Со реси               (280ден)
  • Со Микрофибер  (320ден)
  • Димензија: 40см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер алуминиумски лукс

  300.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер – резерва со реси микрофибер круг

  90.00 ден
  • Резерва за џогер со реси
  • Состав: 100% микрофибер
  • Форма: круг
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Џогер – резерва со реси микрофибер

  170.00 ден

  • Резерва за џогер со реси
  • Состав: 100% микрофибер

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка лаура

  120.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за рибање

  140.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за пајажина

  180.00 ден

  • Со рачка – телескоп

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четка за кречење

  140.00 ден

  • Со дрвена рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View