Апарати и држачи

 • Држач за тоалетна хартија на листови

  1,250.00 ден

  – Изработан од висококвалитетен материјал
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Елегантен и компактен
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за тоалетна хартија на листови

  1,500.00 ден

  – Изработан од висококвалитетен материјал
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Елегантен и компактен
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за тоалетна хартија – јамбо

  1,350.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за тоалетна хартија – јамбо

  1,250.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за течен сапун

  750.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Хигиенски без капење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за течен сапун

  850.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Хигиенски без капење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја:Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за сапун пена – со сензор

  3,300.00 ден

  – Безконтактен пренос на содржината
  – Едноставна замена на батерии
  – Лесно полнење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Димензии: 280 х 105 х 108мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за сапун пена – со сензор

  3,250.00 ден

  – Безконтактен пренос на содржината
  – Едноставна замена на батерии
  – Лесно полнење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Димензии: 280 х 105 х 108мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за сапун пена

  1,700.00 ден

  – Лесна монтажа
  – Лесно и едноставно полнење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Капацитет 500мл.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

   

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за мирис – аир контрол

  3,600.00 ден

  – Едноставно програмирање
  – Време на работање од 8 до 24 часа
  – Едноставна замена на резервата
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Брза и лесна замена на батерии
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце со сензор

  6,000.00 ден

  – Оптимална хигиена
  – Наменет за ролни со вграден чип
  – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
  – Полето на сензор се движи по целата ширина
  – Работи без допир
  – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
  – Ниска потрошувачка на енергија
  – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце со сензор

  4,500.00 ден

  – Оптимална хигиена
  – Наменет за ролни со вграден чип
  – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
  – Полето на сензор се движи по целата ширина
  – Работи без допир
  – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
  – Ниска потрошувачка на енергија
  – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View