Тоалетна, Брисачи, Вреќи, Крпи

 • Тоалетна хартија 8ком

  210.00 ден

  • Тоалетна хартија во ролна
  • Димензии: 116,7 x 96 мм
  • Должина: 29,5 м
  • Број на листови во ролна: 250 ком
  • Состав: Трослојна хартија – 100% целулоза

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија 32ком

  450.00 ден

  • Тоалетна хартија во ролна
  • Состав: Двослојна хартија – 100% целулоза

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија 16ком

  190.00 ден

  • Тоалетна хартија во ролна
  • Димензии: 116,7 x 96 мм
  • Должина: 18,5 м
  • Број на листови во ролна: 156 ком
  • Состав: Двослојна хартија – 100% целулоза

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија – на листови

  1,850.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – 7500 листови
  – Димензии: 22 х 11 см

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија – јамбо 130метри

  125.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – Должина на ролна 130 метри
  – Димензии: 9 х 25 см
  – Тежина: 450гр.

  Додај во кошница Quick View
 • Сунѓер за садови 5ком.

  60.00 ден

  • пакување: 5 ком.

  Додај во кошница Quick View
 • Салфетки рефус

  120.00 ден

  • Паковање: 500гр.

  Додај во кошница Quick View
 • Салфетки 30×30 70ком.

  40.00 ден
  • Паковање: 70 ком.
  • Димензии: 30 x 30
  Додај во кошница Quick View
 • Палома марамици

  10.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Медицинска ролна за стоматолози

  700.00 ден

  Димензии: 53 x 60

  Додај во кошница Quick View
 • Медицинска ролна – бела

  600.00 ден

  – Двослојна хартија
  – Должина: 80 метри
  – Широка: 60см

  Додај во кошница Quick View
 • Крпи микрофибер 4ком.

  120.00 ден

  • паковање: 4 ком.

  • Состав: 100% микрофибер

  Додај во кошница Quick View