Контакт

Контакт

Екос е компанија која се занимава со продажба на канцелариски материјали, школски материјали, промотивни материјали и тонери.

Располага со над 5000 артикли и е екслкузиван увозник за брендовите: TIPTOP Office, Spirit, Keyroad, Media Range, Havit, Farri, Retech, Memoris, Foska, DCP

Браќа Миладинови бр.1, 1200 Tetovo, Makedonija

Е-пошта : [email protected]

Телефон : 044 331 506

Формулар за контакт

    Вашето Име :

    Вашата Е-пошта :

    Вашиот Телефонски Број :

    Тема :

    Вашата Порака :