Нарачки

Ако немате доволно време за Вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 044-331-506 или преку еmail на [email protected]

Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Доколку се одлучите Вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите следните информации :

  • Примателот – Купувач
  • Aдреса за испорака на материјалите
  • Kонтакт телефонски број

Ние ќе Ви ја доставиме нашата понуда,која потоа треба да биде регулирана од страна на Купувачот со уплатница/профактура/фактура или истата да Ви ја испорачаме на даден адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).

За нарачки направени преку телефон или emai,нашите оператори се достапни во периодот од Понеделник до Сабота во период од 8:00 – 16:00 часот

Начини на плаќање

Ekos.mk ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• Во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)
• Вирманско плаќање со општа уплатница или со Интернет банкарство

Плаќање при испорака на нарачката:

Оваа опција Ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката. 

Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:

Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката.

Плаќањето можете да го извршите и со уплата преку Интернет банкарството доделено од Вашата банка или на редовниот начинот со општа уплатница во најблиската банка или пошта.
По приемот на уплатата, ние ќе Ви ги доставиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

За платените нарачки Ви нудиме и опција за лично подигнување во нашиот дистрибутивен магацин во Тетово:

Адреса: Браќа Миладинови бр.1  Тетово
Работно време:
Понеделник до Сабота: 08.00 до 16.00 часот. (Лично превземање до 15.30 часот)