абразивна паста

 • Апарат – држач за абразивна паста

  3,400.00 ден

  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Абразивна паста 350мл.

  80.00 ден

  • Количина: 350мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Абразивна паста 2000мл.

  1,100.00 ден

  • Лесно и темелно ги отстранува сите нечистотии од нафта, цимент, ‘рѓа, катран и штампарски бои
  • Пријатен мирис со додатоци за негување на кожата на рацете
  • Многу ефикасно ги отстранува нечистотиите од порите на кожата и притоа благотворно дејствува и не предизвикува никакви реакции на кожата
  • Пастата за раце е наменета за употреба во автоиндустријата, во градежништвото во металната индустрија, транспортот и слично

  Додај во кошница Quick View