анатомски ранец

 • Ранец

  3,300.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Изолиран преден дел за кутија за храна или кутија за моливи
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  3,300.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Изолиран преден дел за кутија за храна или кутија за моливи
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  3,300.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Изолиран преден дел за кутија за храна или кутија за моливи
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  3,300.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Изолиран преден дел за кутија за храна или кутија за моливи
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,800.00 ден

  • Високо квалитетен детски ранец со многу простор за школски прибор
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,800.00 ден

  • Високо квалитетен детски ранец со многу простор за школски прибор
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,800.00 ден

  • Високо квалитетен детски ранец со многу простор за школски прибор
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,800.00 ден

  • Високо квалитетен детски ранец со многу простор за школски прибор
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View