анатомски ранци

 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,200.00 ден
  • • Нов и модерен дизајн
  • • Главна преграда за вашите книги и пространо складиште за А4 фасцикли
  • • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • • Цврсто и стабилно дно
  • • Ултра лесен и удобен
  • • Засилена ергономска рачка
  • • Егрономски поставени и прилагодливи ленти за рамо
  • • Два стрнични џебови
  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,400.00 ден
  • • Високо квалитетен детски ранец со многу простор за школски прибор
  • • Главна преграда за вашите книги и пространо складиште за А4 фасцикли
  • • Два засилени внатрешни делови за лап топ и табелет
  • • Преден џеб за клучеви, мобилен телефон, паричник, слушалки итн.
  • • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • • Цврсто и стабилно дно
  • • Ултра лесен и удобен
  • • Засилена ергономска рачка
  • • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • • Рефлектирачки елементи за поголема сигурност и видливост во текот на ноќта
  • • Самоприлагодливо предно копче
  • • Егрономски поставени и прилагодливи ленти за рамо
  • • Привезок за клучеви, прегради за организатор, џеб за телефон
  • • Два проширени стрнични џебови
  • • Голем преден џеб
  Додај во кошница Quick View