апарат

 • Апарат за мирис – аир контрол

  3,600.00 ден

  – Едноставно програмирање
  – Време на работање од 8 до 24 часа
  – Едноставна замена на резервата
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Брза и лесна замена на батерии
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце со сензор

  4,500.00 ден

  – Оптимална хигиена
  – Наменет за ролни со вграден чип
  – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
  – Полето на сензор се движи по целата ширина
  – Работи без допир
  – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
  – Ниска потрошувачка на енергија
  – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце со сензор

  6,000.00 ден

  – Оптимална хигиена
  – Наменет за ролни со вграден чип
  – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
  – Полето на сензор се движи по целата ширина
  – Работи без допир
  – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
  – Ниска потрошувачка на енергија
  – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – центарфид

  1,800.00 ден

  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Работи без батерии
  – Лесна и брза монтажа
  – Квалитетна и издржлива пластика
  – Елегантен и компактен
  – Можност за заклучување
  – Димензии: 230 х 260 х 388мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – зиг заг

  1,800.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесен за одржавање
  – Димензии: 132 х 305 х 390мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – аутокат

  3,600.00 ден

  – Механизам – механички
  – Работи без батерии
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Ниско ниво на бучава
  – Елегантен и компактен
  – Димензии: 204 х 314 х 330мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View