брисачи за раце

 • Брисачи за раце со чип – јамбо 140метри

  210.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – ролна од 140 метри
  – Димензии: 20см. ширина, дијаметар 19см
  – Тежина: 1.2кг.

  Додај во кошница Quick View
 • Брисачи за раце 2 ком.

  60.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – 2 ролни х 11 метри
  – број на листови 50ком

  Додај во кошница Quick View
 • Брисачи за раце – јамбо 130метри

  180.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – ролна од 130 метри
  – Димензии: 20см. ширина, дијаметар 19см
  – Тежина: 1кг.

  Додај во кошница Quick View
 • Брисачи за раце – јамбо 81метар

  200.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – ролна од 81 метар
  – Димензии: 26 х 22см.
  – Хилзна 4.5см.
  – Тежина: 800гр.

  Додај во кошница Quick View
 • Брисачи за раце – за зиг заг апарати

  1,150.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – 4000 листови
  – Димензии: 22 х 20см

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце со сензор

  4,500.00 ден

  – Оптимална хигиена
  – Наменет за ролни со вграден чип
  – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
  – Полето на сензор се движи по целата ширина
  – Работи без допир
  – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
  – Ниска потрошувачка на енергија
  – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце со сензор

  6,000.00 ден

  – Оптимална хигиена
  – Наменет за ролни со вграден чип
  – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
  – Полето на сензор се движи по целата ширина
  – Работи без допир
  – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
  – Ниска потрошувачка на енергија
  – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – центарфид

  1,800.00 ден

  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Работи без батерии
  – Лесна и брза монтажа
  – Квалитетна и издржлива пластика
  – Елегантен и компактен
  – Можност за заклучување
  – Димензии: 230 х 260 х 388мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – зиг заг

  1,800.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесен за одржавање
  – Димензии: 132 х 305 х 390мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – зиг заг

  1,800.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесен за одржавање
  – Димензии: 132 х 305 х 390мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Апарат за брисачи за раце – аутокат

  3,600.00 ден

  – Механизам – механички
  – Работи без батерии
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Ниско ниво на бучава
  – Елегантен и компактен
  – Димензии: 204 х 314 х 330мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View