бришачи

  • Брисачи за раце – јамбо 81метар

    200.00 ден

    – Двослојна хартија – 100% целулоза
    – ролна од 81 метар
    – Димензии: 26 х 22см.
    – Хилзна 4.5см.
    – Тежина: 800гр.

    Додај во кошница Quick View