вреќи за ѓубре

 • Вреќи за ѓубре со врвка 73×110 10ком.

  170.00 ден
  • Пакување: 10 ком.
  • Боја: плава
  • Димензии: 73 x 110 см.
  Додај во кошница Quick View
 • Вреќи за ѓубре со врвка 65×70 10ком.

  85.00 ден
  • Пакување: 10 ком.
  • Боја: плава
  • Димензии: 65 x 70 см.
  Додај во кошница Quick View
 • Вреќи за ѓубре 70×110 20ком. Црни

  120.00 ден
  • Пакување: 20 ком.
  • Боја: црна
  • Димензии: 70 x 110 см.
  Додај во кошница Quick View