гарнитура пенкала

 • Гарнитура пенкала валеј

  500.00 ден

  • Eксклузивнo, високо квалитетен сет за пишување
  • Во комплет: 2 елегантни пенкала
  • Во домот ПП кутија
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Гарнитура пенкала амбитион

  600.00 ден

  • Ексклузивно, високо квалитетeн сет за пишување
  • Во елегантна и цврста ПП кутија за подароци
  • Во комплет: 2 елегантни пенкала
  • Лакиран метал, идеален за ласерско гравирање
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View