гел пенкало

 • Гел пенкало клик ФХ7

  40.00 ден

  • Мека зафатница
  • Полнење: 0.7мм
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View
 • Гел пенкало клик

  40.00 ден

  • Супер мазно пишување
  • Тежина: 0.7гр
  • Пишување должина: 600м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја:
  – црвена
  – црна
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Гел пенкало клик

  40.00 ден

  • Супер мазно пишување
  • Тежина: 0.7гр
  • Пишување должина: 600м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View
 • Гел пенкало

  30.00 ден

  • Метален врв
  • Удобно за пишување
  • Должина на пишување: 300м
  • Дебелина на кертриџот: 0.5мм
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Гел пенкало

  30.00 ден

  • Метален врв
  • Удобно за пишување
  • Должина на пишување: 300м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View