глувче

 • Маус за пц wi fi

  800.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 110 x 65 x 40мм
  • Број на копчиња: 3
  • Домет: 10 метри
  • Напон на работа: 1.5V

  Додај во кошница Quick View