гума

 • Молив+гума+режало

  40.00 ден

  • Во комплет: 1 алуминиумско режало, 1 црвена / плава гума за бришење, 2 дрвени моливи
  • Екстра цврста, отпорна на фрактури
  • Ергономски, хексагонален дизајн
  • Со гума на врвот
  • Мат боја на каросеријата
  • 4 во 1 во паковање

  Додај во кошница Quick View
 • Гума за бришење твист

  40.00 ден

  • Висок квалитет
  • 4 различни бои

  Додај во кошница Quick View