дрвен молив

 • Молив хепи

  15.00 ден

  • Забавен дизајн
  • Екстра отпорен на кршење
  • Стандарден квалитет: ХБ
  • Со гума на врвот
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив флуо

  15.00 ден

  • Екстра силен
  • Отпорен на кршење
  • Ергономски триаголен дизајн
  • Лесно и удобно пишување
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив со таблица

  15.00 ден

  • Елегантен дизајн
  • Армирана црнка, отпорен на кршење
  • Ергономска тркалезна форма
  • Со гума на врвот
  • Удобно за пишување
  • Стандард: ХБ

  Додај во кошница Quick View
 • Молив свеет хеарт

  15.00 ден

  • Високо квалитетно црно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Интересно, тркалезен дизајн
  • Срцеви мотиви
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив неон 12ком.

  120.00 ден

  • Екстра силен
  • Отпорен на кршење
  • Ергономски триаголен дизајн
  • Лесно и удобно пишување
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив неон

  15.00 ден

  • Екстра силен
  • Отпорен на кршење
  • Ергономски триаголен дизајн
  • Лесно и удобно пишување
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив натуре

  15.00 ден

  • Високо квалитетно црно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Тркалезен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив мат 12ком.

  120.00 ден

  • Високо квалитетно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Тркалезен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив мат

  15.00 ден

  • Високо квалитетно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Тркалезен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив класик

  10.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Хексагонален дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View