држач за селотејп

 • Држач за селотејп ТД60

  250.00 ден

  • Модел: ТД60
  • Стандарден
  • Пластичен материјал
  • Тежок и Стабилен

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за селотејп ТД45 магацински

  400.00 ден

  • Изработени од метал и пластика
  • Лесен за употреба

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за селотејп ТД40

  150.00 ден

  • Модел: ТД40
  • Стандарден
  • Пластичен материјал
  • Тежок и Стабилен

  • Боја: Розе, Плав

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за селотејп ТД35

  200.00 ден

  • Модел: ТД35
  • Стабилен и тежок држач за самолеплива лента
  • Нелизгава подлога
  • Лесно и безбедно полнење на селотејп
  • Производ понуден без селотејп
  • Погоден за 1инч и 3инчи

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за селотејп ТД30

  100.00 ден

  • Подлога што не се лизга
  • Лесно полнење на лента

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за селотејп магацински

  400.00 ден

  • Изработени од метал и пластика
  • Лесен за употреба

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за селотејп

  100.00 ден

  • Стабилен и тежок држач за самолеплива лента
  • Нелизгава подлога
  • Лесно и безбедно полнење на селотејп
  • Производ понуден без селотејп

  Додај во кошница Quick View