држач за тоалетна хартија

 • Држач за тоалетна хартија на листови

  1,250.00 ден

  – Изработан од висококвалитетен материјал
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Елегантен и компактен
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за тоалетна хартија на листови

  1,500.00 ден

  – Изработан од висококвалитетен материјал
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Елегантен и компактен
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за тоалетна хартија – јамбо

  1,350.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View
 • Држач за тоалетна хартија – јамбо

  1,250.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесна монтажа
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View