зиг заг

 • Апарат за брисачи за раце – зиг заг

  1,800.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Лесна монтажа
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Лесен за одржавање
  – Димензии: 132 х 305 х 390мм.
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View