иглици 24/6

 • Иглици 24/6

  18.00 ден

  • Висок квалитет
  • Висока цврстина
  • Капацитет: 30 листови
  • Големина: 24/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Иглици 24/6

  15.00 ден

  • Висок квалитет
  • Висока цврстина
  • Капацитет: 30 листови
  • Големина: 24/6

  ВО КОШНИЧКА Quick View