калкулатор

 • Дигитрон со лента

  3,000.00 ден

  • Модел: ЛП20 среден   (3000ден)
  • Модел: Д69 голем        (6200ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон мал 402

  60.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон ДГ900

  400.00 ден

  • Канцелариски дигирон со 12-цифрен дисплеј
  • Двојно напојување (соларно и батерија)
  • Стандардни математички функции
  • Дупла нула
  • Силно пластично куќиште

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон ДГ555

  250.00 ден

  • Пластичен материјал
  • 12-цифрен дисплеј
  • Двојно напојување (соларно и батериско)

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон ДГ1010

  320.00 ден

  • Пластична кутија
  • Пластични клучеви
  • 10-цифрен дисплеј
  • 56 функции
  • Големина: 200 x 115 x 20мм

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон ДГ1000

  550.00 ден

  • Метална кутија
  • 12-цифрен дисплеј
  • Стандардни математички функции
  • Мемориски клуч
  • Дупла нула
  • Можност за корекција
  • Двојно напојување (соларна и батерија)
  • Големина: 187 x 147 x 35мм

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон 3312

  600.00 ден

  • Пластичен материјал
  • 12-цифрен дисплеј
  • Полнење (соларно/батерија)

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон 3212

  300.00 ден

  • Пластичен материјал
  • 12-цифрен дисплеј
  • Полнење (соларно/батерија)

  Додај во кошница Quick View
 • Дигитрон 108

  150.00 ден

  • Пластичен материјал
  • 8-цифрен дисплеј
  • Полнење (соларно/батерија)

  Додај во кошница Quick View