каменец

 • Средство за санитарија со пумпа

  140.00 ден

  • Универзално средство за секојдневно одржавање на хигиена.
  • Погоден за отстранување на каменец, различни нечистотии на челик, хромирани површини, керамика, стакло и пластика.
  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View