канта

 • Корпа за ѓубре клик клак 5л.

  220.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Капацитет: 5л

  Додај во кошница Quick View
 • Канта со педала 12л.

  1,200.00 ден

  • Алуминиумски материјал
  • Тркалезен дизајн
  • Количина: 12л

  Додај во кошница Quick View