картон глитер

 • Картон А4 глитер самолепливи

  25.00 ден

  • Сјаен самолеплив сунѓер
  • Дебелина: 2.0мм
  • Формат: А4
  • Димензија:
  – 210 х 297мм
  – 200 х 300мм
  • 10 различни бои (150ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Картон А4 глитер

  20.00 ден

  • Дебелина: 2,0 мм
  • Формат: А4
  • Димензиja:
  – 210 х 297мм
  – 200 х 300мм
  • 10 различни бои (150ден)

  Додај во кошница Quick View